به این کودک « برچسب » نزنید!

تبلیغات

تبلیغات



فروشگاه شارژ کانون خیریه دانشجویی امام حسن مجتبی علیه السلام دانشگاه مازندران

ختم صلوات

ختم صلوات

موضوعات

موضوعات

کودک
نوجوان
جوانان و بزرگسالان
خانواده
سبک زندگی
...
پزشکی، بهداشت و سلامت
آشپزی
فرهنگی - مذهبی
علمی ، دانش و فنّاوری
مطالب خواندنی
مطالب طنز
تصاویر
جستجو

جستجو

پیوندهای روزانه

پیوندهای روزانه

لینک دوستان

لینک دوستان

صفحات جانبی

صفحات جانبی

امکانات جانبی

امکانات جانبی

خبرنامه وب سایت:





  تماس با ما دریافت کد پیغام خوش آمدگویی

به این کودک « برچسب » نزنید!

بسم الله الرحمن الرحیم

  برترین مجله اینترنتی ایران

 

برخی از کودکان دیر با دیگران گرم می‌گیرند، آنها قبل از آنکه از یک مهمانی لذت ببرند نیاز دارند موقعیت را ارزیابی کنند اما برخی کودکان درونگرا هستند و نیاز دارند زمانی را با افکارشان تنها باشند.

مجله سیب سبز: برخی از کودکان دیر با دیگران گرم می‌گیرند، آنها قبل از آنکه از یک مهمانی لذت ببرند نیاز دارند موقعیت را ارزیابی کنند اما برخی کودکان درونگرا هستند و نیاز دارند زمانی را با افکارشان تنها باشند. اشتباه نکنید. کودکان درونگرا می‌توانند مهارت‌های اجتماعی بسیار پیچیده‌ای را بیاموزند و از بودن در کنار دیگر بچه‌ها لذت ببرند. آنها فقط نمی‌خواهند مرکز توجه باشند. فقط باید بدانید چطور با آنها رفتار کنید.

به او احترام بگذارید

نه تنها باید او را برای آنچه که هست قبول کنید بلکه باید به او احترام بگذارید. تا زمانی که این رفتار در او نهادینه شود باید توجه کافی به او داشته باشید. کودکان درونگرا می‌توانند مهربان، متمرکز و بسیار اهل مشارکت باشند.

به او برچسب نزنید

اگر کودک شما خجالتی است به هیچ عنوان به خودتان اجازه ندهید او را با این لقب صدا کنید. او عصبانیتی را تجربه خواهد کرد که جزو یک صفت ثابت در او می‌شود، نه یک احساسی که می‌تواند بر آن کنترل داشته باشد. او همچنین می‌داند که خجالتی بودن در جامعه مورد انتقاد است. وقتی دیگران در مقابلش او را خجالتی می‌نامند سعی کنید به آهستگی آن را بازسازی کنید و مثلا بگویید «سارا دوست داره وقت خودش رو برای موقعیت‌های جدید صرف کنه.»

 



فکر نکنید ارثی است

اگر شما درونگرا هستید سعی نکنید سابقه خودتان را روی فرزندتان اعمال کنید. درونگرایی شما ممکن است در جوانی شما را آزار داده باشد. تصور نکنید این می‌تواند نمونه‌ای برای فرزند شما باشد یا او نمی‌تواند مسئولیت رسیدگی به امورش را داشته باشد. او از پس کارهایش برمی‌آید و با این کار رشد می‌کند. بهترین کاری که می‌توانید برای او انجام دهید این است که کمکش کنید از خصوصیاتش لذت ببرد و اعتماد به نفس داشته باشد و به او آموزش دهید با جنبه‌های چالش‌برانگیز طبیعت خود کنار بیاید.

آرام حرکت کنید اما حرکت کنید

اگر کودک شما نسبت به امتحان کردن چیزهای جدید یا ملاقات با افراد جدید بی‌تمایل است، او را به تدریج در معرض تجربه‌های نو قرار دهید. اجازه ندهید او انتخاب کند اما به محدودیت‌هایش احترام بگذارید حتی اگر به نظر زیاد می‌آید. قدم به قدم به سوی چیزی که او در برابرش احتیاط می‌کند، بروید. وقتی او خطرات اجتماعی را به جان می‌خرد، او را به خاطر تلاشش تحسین کنید؛ مثلا «دیدم که دیروز با بچه‌ها بازی کردی، می‌دونم که سختت بوده اما من بهت افتخار می‌کنم.» زمانی که از چیزی لذت می‌برد یا از چیزی می‌ترسد اینها را به او خاطرنشان کنید. در نهایت او یاد می‌گیرد که احساس نگرانی خود را تنظیم کند.

گل‌تان را آب دهید

اگر کودک شما بسیار حساس است یعنی نسبت به نور، صدا، تجربه‌های عاطفی یا موقعیت‌های جدید واكنش نشان مي‌دهد شاید بتوان گفت او«کودک ارکیده» است. این عبارت از تئوری‌اي که در حال حاضر توسط محققان در حال بررسی است به دست آمده.بنابراین نظر اگر بسیاری از کودکان مانند گل قاصدک هستند یعنی می‌توانند خودشان را با هر محیطی وفق دهند، برخی دیگر مانند گل ارکیده هستند. آنها به محیط پرورش خود بسیار حساسند، در واقع آنها از کودکان قاصدک بهتر عمل می‌کنند، اغلب سالم‌ترند و نمرات بهتری کسب می‌کنند و از روابط قوی‌تری برخوردارند.

احساساتش را پرورش دهید

کودکان درونگرا پتانسیل گسترش  احساسات بزرگ را دارند. نسبت به اشتیاق فرزندتان آگاه باشید و آن را پرورش دهید. درگیری در یک فعالیت و یک مسیر ثابت منجر به شادی است و استعدادی که خوب پرورش داده شود، یک منبع بزرگ اعتماد به نفس است. فعالیت‌های قدیمی مانند فوتبال و پیانو ممکن است برای برخی از بچه‌ها مناسب باشد اما مسیرهای دیگر را فراموش نکنید، ممکن است او در نوشتن خلاق باشد بنابراین سعی کنید او را راهنمایی کنید.

 

منبع : مجله اینترنتی برترین ها




  • تاریخ ارسال : شنبه 9 فروردين 1393 ساعت: 20:44
  • نویسنده :

می پسندم نمی پسندم
نظرات()
برچسب ها : ,

مطالب مرتبط


بخش نظرات این مطلب



برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:







ورود کاربران

ورود کاربران

    نام کاربری
    رمز عبور

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع

    عضويت سريع

      نام کاربری
      رمز عبور
      تکرار رمز
      ایمیل
      کد تصویری
      چت باکس

      چت باکس